Kampen

Wat doen we?

Zowel kleuters als lagere schoolkinderen kunnen bij ons terecht voor een brede waaier aan activiteiten. We bieden iedere dag een afwisselend programma aan, telkens van 9.00 u. tot 16.00 u., waarin steeds één of twee sporten afgewisseld worden met een leuke ontdekkingsactiviteit.

Dit houdt in dat zowel crea, knutselen en koken aan bod kunnen komen, net als een dagje avontuur of zelfs een middagje STEM. Fun verzekerd dus!

Prijskaartje voor deze hele plezante week: €110.

Bij annulatie van een reservering voor een paaskampje na 15/2 wordt het bedrag teruggestort met inhouding van €25 administratieve kost.
Bij annulatie van een reservering voor een zomerkampje na 15/5 wordt het bedrag teruggestort met inhouding van €25 administratieve kost.


Waar?

Alles gaat door in Sportpark Drogenbrood in Beernem (Wellingstraat 29A), dit in de sporthal of op de terreinen errond.

Wanneer?

Paasvakantie
03/04 – 07/04

Zomervakantie
10/07 – 14/07
14/08 – 18/08


Wat breng je mee?

Sportieve kledij, turnpantoffels of sportschoenen voor zaalgebruik, een lunchpakket en een drankje voor ’s middags. Wij voorzien voor iedereen een gratis drankje en een gezond tussendoortje tijdens de pauze. Kleuters mogen ook steeds verkleedkledij aantrekken! Indien voor een specifieke activiteit iets anders nodig is, dan wordt dat ruim op tijd gecommuniceerd.


Opvang

We bieden ook opvang aan voor uw zoon of dochter van 7.30 u. tot 18.00 u. Dit voor een kleine meerprijs.

Voor- én naopvang, de hele week: €10
Voor- of naopvang, de hele week: €5


%d bloggers liken dit: